Mengapa Kita Semua Perlu Belajar Poker

Belajar

Sepuluh tahun yang lalu jika anda bertanya kepada mana-mana pemain poker profesional, “Adakah anda fikir akan ada masanya anda dapat bermain poker dalam talian dengan jutaan dolar?” jawapan mereka pastinya bukan peluang. Namun, terima kasih kepada “booming Moneymaker” selepas World Series of Poker Main Event 2003 dan kebangkitan permainan internet, itulah tempat kita berada sekarang.

Belajar poker adalah satu perkara yang cuba dilakukan oleh banyak orang di seluruh dunia pada pelbagai peringkat yang Kiss918 berbeza. Sebilangan orang belajar poker untuk bersenang-senang dengan rakan mereka, ada yang belajar untuk melakukan sesuatu, ada yang belajar sebagai cara lain untuk bersaing, dan ada juga yang belajar poker dengan harapan dapat mengubahnya menjadi kerjaya sepenuh masa. Apapun alasan anda ingin belajar, kami pasti dapat membantu anda melakukannya!

Topik belajar poker pasti merangkumi bidang maklumat yang sangat luas. Mungkin anda mencari tangan permulaan terbaik dalam No Limit Holdem dari peringkat atas hingga bawah. Mungkin anda ingin belajar cara bermain Pot Limit Omaha. Adakah anda tahu apa yang terbaik dalam permainan poker? Berapa jumlah tindakan lisan anda? Apakah peraturan setiap variasi poker?

Siapa yang lebih baik belajar daripada pemain poker profesional yang secara konsisten memusnahkan persaingan secara langsung dan dalam talian? Peluang untuk belajar di bawah dan diajar oleh pemain terbaik permainan adalah peluang yang nampaknya bodoh untuk dilewatkan.

Hari ini terdapat banyak laman web latihan yang boleh anda lawati untuk belajar dari sekumpulan profesional. Malangnya, peratusan tinggi dari mereka keluar dan menandatangani banyak kelebihan, kemudian mengenakan kadar langganan yang sangat tinggi kepada anda berbanding faedah yang sebenarnya anda terima dari menjadi ahli. Sekiranya berminat, saya menggalakkan anda untuk melihat beberapa laman web ini. Sebagai contoh, kunjungi Latihan Poker oleh BlueFirePoker untuk melihat bagaimana rasanya diajar oleh sensasi poker dalam talian Phil Galfond (aka OMGClayAiken dan Jman28).

Peraturan, petua, strategi, idea, dan arahan yang akan anda terima dari Learn Poker HQ akan mengajar anda permainan dan membuat anda berjaya dalam poker langsung dan dalam talian.

“Itulah yang anda pelajari setelah anda mengetahui semua itu penting.”
-Harry S. Truman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *